0

Košarica

0 items - 0,00 €

Lista želja primerjaj

 

 

Kako poiskati željen artikel:

Artikel lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na desni strani zgoraj “s klikom na povezavo „vstopi v trgovino“ ali na levi strani v pomičnem meniju izberete želeno kategorijo artiklov”. V okvirček vpišete iskani artikel in v osrednjemu delu zaslona se vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

Poštnino in stroške odkupa plača kupec, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije!
Plačilo po povzetju v vrednosti do 300 €,  za blago vrednosti nad 300 €, vam pošljemo predračun, ki ga morate poravnati, preden  vam odpošljemo blago.

blago lahko prevzamete tudi v naši poslovalnici KPŽalec brez stroškov dostave.

Predstavitev artiklov ali storitev:

Vsak artikel ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (sestava, navodila za vzdrževanje, izgled …), cena. Če želeni artikel ali storitev želite položiti v košarico, preprosto kliknete na gumb “V košarico”.

Košarica:

Košarica ima vlogo shranjevanja izbranih izdelkov, ter vam kaže njihovo število, ceno, končno ceno in ddv. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino s pritiskom na gumb “posodobi”. Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite tako, da željen artikel v koloni odstrani označite z kljukico in s pritiskom na gumb “Posodobi”.

Postopek nakupa:

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalnem vozičku kupiti, potem kliknite na gumb “Na blagajno”. V primeru, da kupujete prvič kliknite gumb “Nadaljuj” in se prijavite. V obrazec “Informacije o vašem računu” vnesite želene podatke. Polja označena z zvezdico so obvezna. Po vnosu podatkov kliknite na gumb “Nadaljuj in Blagajna”. Na obrazcu “Informacije za dostavo” izberemo način dostave: (Osebni prevzem, Hitra pošta, Naša dostavo). Po izbiri kliknemo na gumb “Nadaljuj”. V obrazcu “Načini plačila” izberemo način plačila in po želji napišemo komentar. V primeru, da se strinjate z našimi splošnimi poslovnimi pogoji, potrdite polje “Sprejemam vaše splošne poslovne in dostavne pogoje”. Za nadaljevanje kliknemo gumb “Nadaljuj”. V zadnji fazi nakupa kliknemo na gumb “Potrdi naročilo”. Na koncu nakupa imamo še možnost izpisa naročila, katerega prejmemo tudi prejmeta na vpisan elektronski naslov.

Dostava:

Vse izdelke na zalogi odpremimo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila, razen  naročil ,ki so izdobavljiva po plačanem predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila. Informacije pa so možne tudi po e-mailu: trgovina.zalec@siol.net Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije – dostava Pošta Slovenije. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu oz. sporočili na vaš elektronski naslov.

Stroški dostave:

Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. s katero imamo sklenjeno pogodbo. Blago se plača po povzetju. Vaš strošek je izpisan na naročilu,dodatno se obračuna  in plača poštnina glede na težo naročenih artiklov  po veljavnem ceniku Pošte  Slovenije.

Informacija o cenah in DDV:

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in imajo že vključen 22 % DDV!

Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost podatkov:

Podjetje Hmezad KZ Gotovlje z.o.o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

Odstop od naročila:

Kupec ima pravico, da nam v petih  dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 5 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v treh  dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Odstop od naročila po prejetju blaga ni mogoč za izdelke večje vrednosti.

Vračilo kupnine:

Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo vsa opravljena plačila,razen  stroškov dostave in stroškov vračila blaga. . Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petih   dneh  od  prevzetega vrnjenega blaga, razen blaga večje vrednosti.

Reklamacija/Vrnitev izdelka:

V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli artikel, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam( ne velja za artikle večjih vrednosti ), ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovanega, v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 5 dni od nakupa na naslov: Hmezad KZ Gotovlje z.o.o., Gotovlje 71 3310 Žalec in vrnili vam bomo vaš denar. Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega izdelka, vi pa stroške pošiljanja pri vračanju. To storite z originalnim računom, ki ga dobite skupaj z izdelkom.

Podatki na straneh:

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila:

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Varstvo potrošnikov:

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov.

Sedež podjetja:

Hmezad KZ Gotovlje z.o.o.
Gotovlje 71
3310 Žalec
tel.: +386 3 5718-151,

Transakcijski račun: IBAN SI56 0510 0801 4286 443 (ABANKA d.d.)

Identifikacijska številka za DDV ( ID): SI10847316

Matična številka: 5186382

Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Celju,

Naš elektronski naslov: trgovina.zalec@siol.net

Delovni čas podjetja: Delovne dneve od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.30 ure, v soboto 7.30 do 12.00 ure.

Delovni čas spletne trgovine: 24 ur na dan / 7dni na teden / 365 dni na leto

Vodja spletne poslovalnice: Boris Ropas